Retkeilijät

Ville ”Putin” Vahamäki

Ikä: 35

Ammatti: Tuotannonsuunnittelija

Kotipaikka: Huittinen

Putin lisänimi on tullut mieltymyksestä riisua paita erätoimia suorittaessaan. Bushcraft ja eräily on muutenkin lähellä Villen sydäntä, onpa hänellä joskus nähty perhovapa ja haspelikin kädessä. Villeltä hoituu myös videoiden editointi sekä sivuston ylläpito.

Tapsa ”Nalle” Oksa

Ikä: 36

Ammatti: Sähköasentaja

Kotipaikka: Säkylä

Sellaista uistinta ei ole tehty, jota Tapsalta ei löydy. Nallemaisella otteella luonnistuu niin kalastus, kuvaaminen kuin myös erävirvokkeista nauttiminen. Tapsalta löytyy myös suurin osa kuvauskalustosta(eli siis kalleimmat). Suosikki jääkiekkojoukkuetta ja olutmerkkiä ei tarvitse kysyä kahdesti.

Ville ”Duracell” Teini

Ikä: 31

Ammatti: Muoviteknikko

Kotipaikka: Kokemäki

Ville on nimetty vasten tahtoaan porukan Perhomaisteriksi, jolta sujuu lähes minkä tahansa perhon sidonta. Tämän herran intohimo perhokalastusta ja pohjoisen luontoa kohtaan lähentelee jo pakkomiellettä. On yleensä ensimmäinen ja viimeinen kalassa, tästä juontuu lisänimi ”Duracell”. ”Syö kalaa aina kun haluaa.”

Matti ”Aina mukana” Vahamäki

Ikä: 32
 
Ammatti: Suunnittelija
 
Kotipaikka: Huittinen
 
Matti on ”Putinin” pikkuveli, vaikkei sitä kukaan uskokaan. Kyseessä on kaikkiruokainen eräilyn ystävä, jolle kalastuskaan ei ole vieras harrastus. Nimestäkin voi päätellä että ”Aina mukana”, minne sitten mennäänkin.