Vision Mako – kahluukengät

Posted Leave a commentPosted in Vaatteet/Asusteet

Kuuden vuoden käytön jälkeen huopapohjat alkoivat irvistellä, jotka suutari korjasin hintaan 10€, joten taas mennään. Ihan ok jalkaan, ei hyvät ei huonot. Joustaa ihan suht hyvin, mutta vähän klopon tuntuiset.

Syönyt vuosien saatossa huomattavan määrän nauhoja! Vaikka tavallisestikkin nauhoja kuluuu, näiden terävät metalliosat syövät entistäkin enemmän. Ihan ok kengät kuitenkin hintaisekseen.

Vision Ikon Zip Waders – kahluuhousut

Posted Leave a commentPosted in Vaatteet/Asusteet

Kuuden vuoden käytön jälkeen, ei vielä ainuttakaan vuotokohtaa tai reikää. Eli vaikka Visionin heikentyneestä nykylaadusta riittää paljon puhetta, niin ainakin nämä yksilöt ovat kestäneet hyvin ja niin kauan mennään kuin paikat pysyy kuivina.

Mukavan korkeat, jotta voi kahlata syvällekkin esim. larvastelutouhuissa. Kaksi taskua ulko- ja sisäpuolella pystytasossa, jotka luojan kiitos on korjattu vaakatasoon uudemmissa Ikon malleissa. Pysty vetskari ei ole nimittäin se paras, kun seisot keskellä koskea ja avaat täyteen sullotun taskun! Hyvä vyökiristys, joka estää mulimisesta johtuvan housujen hengenvaarallisen täyttymisen vedellä.

Ei kuitenkaan ole mitkään Simmssit eli istuvuudessa ja hengittävyydessä on toivomisen varaa. Ihan ok kahluuhousut kuitenkin, jos nyt ei ole mikään suuri kivikkojen rymyeinari!